Westerduin reparatie koffiemachines voor onderhoud en levering van nieuwe koffiemachines.

Wij repareren ETNA koffiemachines en leveren gebruikte en nieuwe onderdelen voor deze machines.

Voor een bezoek aan onze WebShop; Klik hier!

ETNA koffiemachines

Elke dag weer genieten miljoenen mensen van koffie. En wij genieten ervan om dat mogelijk te maken! Bij ons heeft u de keuze uit diverse zettechnologieën zoals espresso of instant. Er is altijd een koffiemachine die past bij uw organisatie.

Expresso koffie

Superieure koffie gemaakt van verse bonen. Per kop maalt de koffiemachine de koffiebonen waarna er, onder hoge druk, heet water doorheen wordt geperst. Echte espresso herken je aan een laagje lichtbruine crèma.

Instant koffie

Is in de volksmond beter bekend als oploskoffie is een ideale methode om in zeer korte tijd prima koffie te zetten. En dat zonder restafval.

Filter koffie

Voor grote koppen of kannen is filterkoffie veruit het meest geschikt. Deze koffie wordt op een speciale manier gebrand en gemalen om binnen korte tijd, de maximale extractie van smaak en aroma naar boven te halen.

Vloeibaar koffie concentraat

De concentraat techniek wordt vooral gebruikt in omgevingen waar grote hoeveelheden dranken worden geschonken. De machines werken met luchtdicht verpakte vloeibare concentraten zoals koffie of chocolade, deze kunnen op kamertemperatuur worden bewaard.

Onderhoud koffiemachines

Bij een onderhoudsbeurt lopen wij uw koffiemachine compleet na en maken wij de binnenkant geheel schoon. Wij halen uw machine uiteen om deze grondig te reinigen en de rubbers te vervangen zodat u weer optimaal kunt genieten van uw kop koffie. – Wanneer u de koffiemachine brengt, kunt u hem na 2 dagen weer ophalen.
– Complete reiniging van de machine, slangen, uitloopjes, boiler en ventielen.
– Om niet zonder uw koffiemachine te zitten kunt u tegen geringe kosten een leenapparaat van ons meenemen

Reparatie en onderdelen

Wanneer uw koffieapparaat defect is maken wij die graag voor u. Ook voor reparatie geldt dat wij een laag tarief hanteren. De duur van de reparatie is afhankelijk van de levertijd en de beschikbaarheid van de onderdelen. Waar mogelijk maken wij gebruik van gebruikte onderdelen en printplaten. Deze onderdelen zijn uitvoerig getest. De reparaties voeren wij uit in onze werkplaats. Het repareren op locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij leveren gebruikte onderdelen voor ETNA koffiemachines en kunnen alle onderdelen nieuw leveren. Staat het door gevraagde onderdeel niet op onze site informeer naar de voorraad. Voor onderdelen en producten kijk u in onze winkel of bel ons op 06-21222462 of stuur een email naar cafebar832@gmail.com. Onder het blad “contact” kunt u eenvoudig vragen stellen via de mail. Door ons geleverde gebruikte onderdelen worden niet retour genomen.

Alle genoemde onderdelen op onze site zijn nieuw, mits anders vermeld.

– Voordat wij de reparatie uitvoeren ontvangt u van ons een prijsopgaaf.

Koffiemachines (gereviseerd)

Bij regelmaat bieden wij compleet gereviseerde ETNA 932, Mundo, Fortune koffiemachines aan. Informeer naar de mogelijkheden en het actuele aanbod.

ETNA 932 koffiemachines geven wij 3 maanden garantie op materialen en arbeid. Vraag naar de voorwaarden

Inruil koffiemachines

Bij aankoop van de machine ruilen kunt u bij ons uw oude ETNA 932, Mundo of Fortune koffiemachine inruilen. Defect geen bezwaar.

Alle op onze site genoemde prijzen zijn exclusief BTW